Siirry sisältöön

Aurora Suites Winter Experience (3 vrk)

600,00 € / 3 vrk

Aurora Suites Wintern Experience -majoituspaketti tarjoaa mahdollisuuden nauttia kunnolla Pyhätunturin taianomiaisesta tunnelmasta. Sviittihuoneet ovat moderneja ja erittäin viihtyisiä 35 m2:n huoneistoja kahdelle hlölle.

Majoituspaketin voimassaolo ja sisältö

Majoituspaketti on saatavilla 25.1.-10.4.2023 välisen ajan.

Majoituspaketti sisältää Aurora Suite-huoneen kahdelle, liinavaatteet, aamiaisen ja loppusiivouksen.

Aurora Suites -huoneet

Sviittihuoneet ovat moderneja ja erittäin viihtyisiä 35 m2:n huoneistoja, joista löytyy kahden hengen sänky sekä levitettävä 140-senttinen sohva, johon mahtuu mukavasti nukkumaan kaksi henkeä.

Huoneistossa on upea panoraamaikkuna revontulien ja luonnon katseluun, joita voit ihailla pehmoisessa sängyssä maaten.  Ilmoituksen revontulista saat kätevästi Ilmaisen Aurora alert -toiminnon avulla.

Sviitit sijaitsevat Astelin päärakennuksen lähellä, joten aamupalalle ja ravintolaan on vaivatonta liikkua. Huoneistossa on modernit suihku ja wc-tilat.

Sviittiin kuuluu mahdollisuus varata sauna tai ulkoporeallas itselle käyttöön lisämaksusta. Varaukset tehdään Astelin vastaanotossa.

Sviittihuoneet ovat teknologisesti ja ekologisesti viimeistä huippua, sillä käytössä on maalämpö, ilmalämpöpumppu ja aurinkokeräimet. Voit siis nukkua yösi levollisesti ja luontoa säästäen.