Joulu ja uusi vuosi - Pyhän Asteli

Joulu ja uusi vuosi

Pyhän Asteli tarjoaa ihanat puitteet joulun ja uuden vuoden viettoon. Varaa lomahuoneisto omalla saunalla ja takalla tai nauti tähtitaivaan katselusta iglussa tai Aurora sviittihuoneessa. Majoituksiin kuuluu puolihoito, eli pääsee nauttimaan runsaan buffet aamiaisen sekä herkullisen buffet illallisen Astelin ravintolassa. Jouluaattona tarjoillaan suomalaisia jouluherkkuja ja uuden vuoden aattona juhlaillallinen.

Kaikille Astelissa majoittuville kuuluu hintaan yleisen saunan käyttö saunavuoroilla ja löylyjen välissä voi käydä pulahtamassa avannossa. Jos lämpimämpi pulahdus kiehtoo enemmän, voit varata yksityisen ulkoporeammeen (90 €/tunti) tai jopa privaattisaunan omalle porukalle (90 €/tunti). Poreammeeseen mahtuu mukavasti 4 aikuista, privaattisaunaan 6 aikuista. Varauksen voit tehdä respassa, tai soittamalla 0401887777 tai laittamalla sähköpostia info@pyhanasteli.fi.

Pyhän Astelin pihasta lähtee hiihtolatu ja meiltä saat vuokrattua maastohiihtovälineet 20 €/1-6 tuntia. Meiltä löytyy myös lumikenkiä, ahkioita sekä pulkkia ja potkureita talven rientoihin. Kaunis Pyhäjärvi on tien toisella puolella ja sieltä löytyy kota tulistelua ja makkaranpaistoa varten ja hyvällä kelillä sieltä avautuu mahtava näkymä pohjoisen taivaalle jos revontulet sattuvat tanssimaan. Lataa puhelimeesi ilmainen revontulihälytysjärjestelmä Aurora Alert Pyhä, salli ilmoitukset ja näin saat hälytyksen kun revontulet ovat aktiivisia. 

Autamme mielellämme aktiviteettien varaamisessa, täältä pääsee näkemään alueen aktiviteettitarjonnan: https://pyha.fi/koe-nauti/aktiviteetit 

 

Näille viikoille on vielä tilaa: 

19.-26.12.2020

26.12.2020-3.1.2021

Varaa tästä

 

Tai 4 vrk:n majoituspaketit ajalle:

23.-27.12.

30.12.-3.1.

Varaa tästä

 

Voimme myös räätälöidä mieleisenne loman, ota yhteyttä info@pyhanasteli.fi